Schootmobielclub geniet bij Waalbos

Schootmobielclub geniet bij Waalbos

Het was die dag gelukkig prachtig weer en met een lekker windje kwamen de scootmobielers van RSC met hun begeleiders van de dijk het terras van De IJsvogel opgereden.

Iedereen kon lekker op het terras met uitzicht op het Waalbos genieten van de zon, een kop koffie en daarna gehaktballetjes van “de Koning” met als toetje een ijsje. De vrijwilligers van de IJsvogel vonden het super leuk om gastheer te mogen zijn voor de RSC en wensen ze nog heel veel zonnige ritten toe.

Bezoekerscentrum de IJsvogel is elke zaterdag en zondag geopend van 10:00 tot 17:00 uur en op woensdag van 13:00 tot 17:00 uur. De expositie “Bloemen” is nog tot het eind van de maand augustus te zien. Kijk voor meer informatie op www.bezoekerscentrumwaalbos.nl.

De Ridderkerkse Scootmobiel Club lag door corona bijna acht maanden stil. Sinds juli worden er weer tochten georganiseerd met als vast vetrek- en aankomst Café Burgerzaken aan het Koningsplein. Er worden ritjes gemaakt van zo’n 15 tot 20 kilometer.

Wie een keer mee wil rijden kan voor meer informatie contact opnemen met Peter Kuipers via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 43 00 97 11.

Dit artikel is overgenomen uit De Combinatie (05-08-2021)