Bezoekerscentrum Waalbos Rijsoord

In het kader van de ontwikkelingen van het Waalbos hebben de Stichting Natuurbeheer Waalbos (SNW), de IJsclub Rijsoord en Omstreken (IJRO) en de Stichting de Rijsoordse Molen (SRM) de behoefte om op een locatie tussen de ijsbaan en de molen een kleinschalig gebouw te realiseren ten behoeve van de vrijwilligers van de drie genoemde organisaties en hun bezoekers.

Het is de ambitie van de drie stichtingen om een duurzaam en onderhoudsarm (bezoekers)centrum Waalbos te realiseren. Dit centrum heeft als doel de drie stichtingen te faciliteren in hun activiteiten en een verbindende werking te hebben in Rijsoord en omstreken.

'WAAROM MOEILIJK DOEN
ALS HET SAMEN KAN?'

Planning

Schetsontwerp
(download)
Ontwerpfase
punt-vol.png
punt-vol.png
punt-leeg.png
punt-leeg.png
punt-leeg.png
Plan van Aanpak 
&
Programma van Eisen
(download ontwerpuitgangspunten)

Bestemmingsplan ter inzage
juli-augustus 2017
(Bestemmingsplan)
Realisatie & Opening

Nieuws

INFORMATIEAVOND
Op woensdagavond 5 juli 2017 heeft er een informatieavond plaatsgevonden in verband met het ontwerpbestemmingsplan. Er is een presentatie gegeven door het projectteam over de aanleiding en het schetsontwerp. Bekijk hem hier terug.
naamloos-61.jpg
© 2017 Bezoekerscentrum Waalbos. Alle rechten voorbehouden. Website door Djen Design.

Please publish modules in offcanvas position.