Waalbos Prestatieloop

Doe mee met de Waalbosprestatieloop 21 september.

Op Zaterdag 21 september zal de Stichting Bezoekerscentrum Waalbos samen met IJsclub Rijsoord & Omstreken en de Kraaienrun wederom de Waalbosprestatieloop organiseren. Net als vorig jaar zal de Start en Finish plaatsvinden bij het Bezoekerscentrum de IJsvogel.

  • Voor kinderen 1,8 km start om 12:00 uur
  • Volwassenen 5 en 10 km start om 13:00 uur

Aanmelden kan ook nog op zaterdag 21 september op de locatie tussen 10:00 en 12:00 uur.

Voor kinderen
We hopen met name op deelname van zoveel mogelijk kinderen en dus zijn kinderen van alle leeftijden welkom. Schrijf ze bij aanmelding via inschrijven.nl in als minimaal 6 jaar, anders geeft de site een storingsmelding.

Verdere informatie

Het is net als vorig jaar een prestatieloop met handmatige tijdmeting door het prachtige Waalbos. Voor de eerste drie van iedere afstand zijn er leuke prijzen en voor iedereen is er een herinneringsmedaille.

Supporters, familieleden en toeschouwers zijn van harte welkom en in de IJsvogel wacht een lekkere traktatie. De Waalbosprestatieloop wordt mede mogelijk gemaakt door het WijkIdeeTeam Rijsoord.

Kom bij voorkeur op de fiets naar Bezoekerscentrum de IJsvogel, er is namelijk maar beperkte mogelijkheid tot het parkeren van auto’s. Als je met de auto komt parkeer dan op de parkeerplaats bij de ingang van het Waalbos en volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.